Zvicra jep Lajmin e shumëpritur, Ja çfarë ndodhë nga 1 Tetori


Këshilli Federal ka marrë të mërkurën hapin e radhës për zbutjen e masave kundër koronavirurit në përputhje me rrethanat, shkruan sda.ch
Përveç aplikimit të masave mbrojtëse “të rrepta”, organizatorët, për zhvillimin e aktiviteteve të mëdha, duhet të marrin miratimin paraprak nga kantoni përkatës, transmeton albinfo.ch. Për këtë qëllim, qeveria federale planifikon të që gjatë dy javëve të ardhshme të punojë bashkë me kantonet për të zhvilluar kritere uniforme në këtë drejtim.Në Zvicër, ngjarjet me më shumë se një mijë njerëz do të lejohen përsëri, duke filluar nga tetori dhe shikone patjeter inqizimin e keni fill me posht dhe do befasoheni vertet

Këshilli Federal ka marrë të mërkurën hapin e radhës për zbutjen e masave kundër koronavirurit në përputhje me rrethanat, shkruan sda.ch
Përveç aplikimit të masave mbrojtëse “të rrepta”, organizatorët, për zhvillimin e aktiviteteve të mëdha, duhet të marrin miratimin paraprak nga kantoni përkatës, transmeton albinfo.ch. Për këtë qëllim, qeveria federale planifikon të që gjatë dy javëve të ardhshme të punojë bashkë me kantonet për të zhvilluar kritere uniforme në këtë drejtim.Në Zvicër, ngjarjet me më shumë se një mijë njerëz do të lejohen përsëri, duke filluar nga tetori dhe shikone patjeter inqizimin e keni fill me posht dhe do befasoheni vertet