Zoti na ruajtë! ínfektohen 14 mjekë në Kosovë, kujdes qytetarë!


Zoti na ruajtë! ínfektohen 14 mjekë në Kosovë, kujdes qytetarë.Vetëm gjatë së enjtes janë konfirmuar 13 ra ste të reja me COVID-19 në Komunën e Pejës. Ka ditë prej kur Shqipe Qallaku çdo ditë merr rrugë nga Juniku për në Pejë. Ajo po shërben si vullnetare në Spitalin Rajonal të Pejës, pasi këtu gje ndja është rën duar.

14 profesionistë shëndetësorë nga ky institucion janë pr ekur me COVID-19. Ajo ka vendosur që të paraqitet si vullnetare dhe prej ditësh po shërben në Klinikën e Pulm ologjisë.Njëjtë si ajo janë angazhuar edhe disa vullnetarë të tjerë, pasi 5 mjekë specialistë e 7 infermierë janë pr ekur me virusin korona.