Zonjë E Rrallë/ Merkel Jep Lajm Të Mirë: U Arrit Marrëveshja, Ja Sa Em Igrantë Do Pranojmë, Nuk Do I Lëmë Fëmijët Të V Uajnë/ Po Shqiptarët?


Një lajm i mirë vjen nga Gjermania. R aportohet se kancelarja Angela Merkel (Cdu) dhe Ministri i Brendshëm Horst Seehofer (Csu) kanë r ënë dakord të marrin rreth 1,500 emi grantë shtesë.Më tej r aportohet se mes tyre ka edhe fëmijë jetim që kanë h umbur prindërit e tyre. Kujtojmë këtu se shumë se 12,000 m igrantë mbetën të pastrehë pas zja rrit në kampin e r efugjatëve Moria në Lesbos. Po ashtu Ministri Federal i Brendshëm Seehofer njoftoi të Premten se një total prej dhjetë vendeve evropiane do të marrin nga.

Zonjë e rrallë/ Merkel jep lajm të mirë: U arrit marrëveshja, ja sa em igrantë do pranojmë, nuk do i lëmë fëmijët të v uajnë/ Po shqiptarët?Një lajm i mirë vjen nga Gjermania. R aportohet se kancelarja Angela Mer kel dhe Ministri i Brendshëm Horst Seehofer kanë r ënë dakord të marrin rreth 1,500 emi grantë shtesë,ditorja.