Zhvishet Edhe Leonora Jakupi, Aq E Bukur I Duket Vetja Sa Ka Mbetur Pa Fjalë


Leonora Jakupi vetëm po rinohet. Këngëtarja, me fotografinë e fundit që ka postuar është shfaqur shumë ndryshe Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Ajo shihet e rregulluar me makijazh dhe më sa shihet, Leonora ka bërë edhe disa ndërhyrje. Përveç tjerash, ajo ka ekspozuar edhe gjoksin.Per te pare kete video shtyp ne rek1amen me poshtAjo shihet e rregulluar me makijazh dhe më sa shihet, Leonora ka bërë edhe disa ndërhyrje. Përveç tjerash, ajo ka ekspozuar edhe gjoksin.Per te pare kete video shtyp ne rek1amen me posht