Zhivkoviq: Komandanti i Lëvizjes Çetnike: Kum rreh Shqiptar sa kum mujt, në Veri jam hajdeni

Nemiri u Ukrajini 080314

Bratislav Zhivkoviq, i njohur si komandanti i Lëvizjes Çetnike në Serbi, është nën dyshimin për pjesëmarrje në luftë jashtë vendit, ka konfirmuar për Radion Evropa e Lirë, Shërbimi për Ballkanin, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë.

Në përgjigjen e dhënë për Radion Evropa e Lirë, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë bën të ditur se, gjat dites aj ka bër nje postim ne rrjetin social ku aj bën thirrje dhe tregon vëndin se ku gjindet shiheni pamjet exluzive