Zesh’kane Dhe Me Flokë Krejt Dredha Dredha, Kështu Dukej Leonora Jakupi Shumë Vite Me Parë


Zeshkane dhe me flokë krejt dredha dredha, kështu dukej Leonora Jakupi shumë vite me parë. A e mbani mend Leonora Jakupin kur ishte zeshkane? Përveç zërit të veçantë, Leonora Jakupi komentohet shumë edhe për stilin e saj unik.Në fillimet e karrierës së saj Leonora ishte zeshkane me flokë më të gjata, ndërsa, me kalimin e kohës ajo e ndryshoi disa herë stilin dhe ngjyrën e flokëve. Ndërsa, vitet e fundit Leonora u kthye në një biondine, që vazhdon të jetë edhe sot. Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të Leonores sa ishte zeshkane, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Zeshkane dhe me flokë krejt dredha dredha, kështu dukej Leonora Jakupi shumë vite me parë. A e mbani mend Leonora Jakupin kur ishte zeshkane? Përveç zërit të veçantë, Leonora Jakupi komentohet shumë edhe për stilin e saj unik.Në fillimet e karrierës së saj Leonora ishte zeshkane me flokë më të gjata, ndërsa, me kalimin e kohës ajo e ndryshoi disa herë stilin dhe ngjyrën e flokëve. Ndërsa, vitet e fundit Leonora u kthye në një biondine, që vazhdon të jetë edhe sot. Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të Leonores sa ishte zeshkane, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.