Zemaj ‘godet fort’ Vetëvendosjen:I nxorët njerëzit në rrugë, tashti janë infektuar mbi 1.000 veta në Prishtinë se ju po…!


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se deri tashti situata me koronavirusin në vend është menaxhuar mirë.Duke replikuar me deputetët e Vetëvendosjes, ka theksuar se është papërgjegjësi e tyre rritja e numrit të rasteve të të infektuarve pas tubimit të tyre më 12 qershor.

“Covidi-19 ju prek edhe juve. Në Prishtinë ka një mijë e 75 raste 82 janë aktivë. Kjo është papërgjegjësi juaja që i keni nxjerr në rrugë ata njerëz dhe nuk i keni respektuar masat mbrojtëse”.Zemaj ka thënë se janë duke pritur raportin e prokurorisë për vdekjet që ndodhën në fundjavë në Klinikën Infektive.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se deri tashti situata me koronavirusin në vend është menaxhuar mirë.Duke replikuar me deputetët e Vetëvendosjes, ka theksuar se është papërgjegjësi e tyre rritja e numrit të rasteve të të infektuarve pas tubimit të tyre më 12 qershor.“Covidi-19 ju prek edhe juve.

Në Prishtinë ka një mijë e 75 raste 82 janë aktivë. Kjo është papërgjegjësi juaja që i keni nxjerr në rrugë ata njerëz dhe nuk i keni respektuar masat mbrojtëse”.Zemaj ka thënë se janë duke pritur raportin e prokurorisë për vdekjet që ndodhën në fundjavë në Klinikën Infektive.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne