Zeka: Vuçiqi përballë Thaçit, sikur një lepur përpara një ariu

Ish-deputeti Milaim Zeka njëherit opinionist, ka folur rreth mundësive të arritjes së një marrëvesheje mes Kosovës e Serbisë, në mungesë të Hashim Thaçit si pjesë e delegacionit. Zeka tha se largimi i Thaçit nga procesi i dialogut do të ishte një fitore e madhe jo vetëm për Serbinë por edhe Rusinë, njofton Klan Kosova. ”Largimi i Thaçit nga dialogu është një fitore e madhe për Rusinë dhe Serbinë” ja edhe deklarata e tij:

Ish-deputeti Milaim Zeka njëherit opinionist, ka folur rreth mundësive të arritjes së një marrëvesheje mes Kosovës e Serbisë, në mungesë të Hashim Thaçit si pjesë e delegacionit. Zeka tha se largimi i Thaçit nga procesi i dialogut do të ishte një fitore e madhe jo vetëm për Serbinë por edhe Rusinë, njofton Klan Kosova. ”Largimi i Thaçit nga dialogu është një fitore e madhe për Rusinë dhe Serbinë” ja edhe deklarata e tij: