Zeka: Nga Shtepia e Bardhe me kane ardh info, vitin tjeter hiqen vizat, meritat i ka Hashim Thaçi


Kryetari i PEK-ut dhe analisti i njohur, Milaim Zeka ka folur edhe njehere per temen e liberalizimit te vizave. Ai ka thane se ka informacione nga Shtepia e Bardhe se vitin tjeter kryhet kjo pune. “Une kam informacione, po e them per here te pare ketu, vizat hiqen vitin tjeter. Kete informacion e kam te konfirmuar nga Shtepia e Bardhe…- happenn1 haapps1renn po0oshtee peer ta paaree v1deo0o0nnn:

Kryetari i PEK-ut dhe analisti i njohur, Milaim Zeka ka folur edhe njehere per temen e liberalizimit te vizave. Ai ka thane se ka informacione nga Shtepia e Bardhe se vitin tjeter kryhet kjo pune. “Une kam informacione, po e them per here te pare ketu, vizat hiqen vitin tjeter. Kete informacion e kam te konfirmuar nga Shtepia e Bardhe…- happenn1 haapps1renn po0oshtee peer ta paaree v1deo0o0nnn: