zbulon detaje rreth mocionit Albulena Haxhiu Ndaj Qeveris Hoti


Ish ministrja e Qeverisë Kurti, Albulena Haxhiu, e ka konfirmuar nisjen e një mocionit nga Lëvizja Vetëvendosje për rrëzimin e Qeverisë së udhëhequr nga Avdullah Hoti.Ajo në postimin e saj ka bërë të ditur se Grupit parlamentar i VV-së sot ka nisur proceduarat për rrëzimin e qeverisë.Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE!, përmes Grupit parlamentar, nisi proceduarat për rrëzimin e qeverisë dhe për mbajtjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovë!

Ish ministrja e Qeverisë Kurti, Albulena Haxhiu, e ka konfirmuar nisjen e një mocionit nga Lëvizja Vetëvendosje për rrëzimin e Qeverisë së udhëhequr nga Avdullah Hoti.Ajo në postimin e saj ka bërë të ditur se Grupit parlamentar i VV-së sot ka nisur proceduarat për rrëzimin e qeverisë.Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE!, përmes Grupit parlamentar, nisi proceduarat për rrëzimin e qeverisë dhe për mbajtjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovë!