Zbulohet shkaktari i shpër thimit të madh në Bejrut, që shkat ërroi gjithçka


Sipas raportimeve të tanishme thuhet se shpër thimi i fuqishëm në Beirut të Libanit u bë pikërisht në një depo të fishekzj arrëve.Ky shpërthim ishte jashtëzakonisht i fuqishëm dhe plagosi njerëz të cilët ishin edhe shumë më larg tij.Pamje të shumta të cilat u shfaqën tregojnë qartë se nga ky vend mund të ketë numër të madh të vi ktimave

Sipas raportimeve të tanishme thuhet se shpër thimi i fuqishëm në Beirut të Libanit u bë pikërisht në një depo të fishekzj arrëve.Ky shpërthim ishte jashtëzakonisht i fuqishëm dhe plagosi njerëz të cilët ishin edhe shumë më larg tij.Pamje të shumta të cilat u shfaqën tregojnë qartë se nga ky vend mund të ketë numër të madh të vi ktimave