Zbulohet amaneti që la Enver Hoxha para se të ndëronte jetë


Djali i ish-udhëheqësit k0m unist Enver Hoxha ka rrëfyer amanetin e fundit që i dha babai i tij 9 ditë para se të ndër onte jetë.

Në një intervistë të dhënë për “Panorama”, Sokoli thotë: Tetë apo 9 ditë para se të ndër onte hetë, amaneti i tij ishte të ruheshim dhe sidomos të ruaja Lilianën. Ma ka thënë troç: “Ruajuni dhe sidomos ruaj Lilianën”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive