Zaev: Me 15 deputetë nuk fitohet kryeministri


Do të dëgjojmë ofertat e dhe mendimet e të gjitha partive politike dhe në bazë të asaj do të vendosim se si do të bisedojmë, tha kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp pas përfundimit të seancës konstitutive të Kuvendit.Qytetarëve kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike dhe çfarëdo agjenda tjera, tha Zaev.

Rreth kërkesës për kryeministrin shqiptar Zaev tha: “Nuk kemi pasur paragjykime për përkatësi për çfarëdo kandidati për cilindo funksion në shtet, por gjithsesi, duhet të posedojmë numra për kryeministër. Me 15 deputetë nuk fitohet kryeministri”, tha Zaev.