Ylli Pango: Shqipëtarët e vërtet nuk jan komb Mysliman, kurse ato të pafytyrët PO?


Ish-ministri Ylli Pango thotë se shqiptarët nuk janë “komb mysliman” dhe se kjo u duhet bërë të qartë të huajve. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive! Postimi i pa ndërhyrje të Ylli Pangos:“Janë fiksuar anekend matane e perketej oqeanit qe jemi nje komb musliman. U duhet thene e rithene nja nje milion here kudo ne forume e mediume, rrjete sociale e tryeza politike: (sidomos politike, sepse politika mendon se e dredh bukur ne takime nderkombetare e perfiton nga te gjithe duke e lene “ as keshtu e as ashtu”): Jemi shtet laik por edhe komb ne pjesen e tij derrmonjëse laik.