Yje te bukura por burrat i tradhtuan/ Keto jane VAJZAT VIP qe e kane kapur burrin me presh ne dore


Yje te bukura por burrat i tradhtuan/ Keto jane VAJZAT VIP qe e kane kapur burrin me presh ne dore.Keto jane disa nga personazhet qe kane patur guximin te pranojne publikisht se jane tradhetuar nga partneret. Arberie Hadergjonaj eshte njohur gjithmone per natyren e saj te cilter dhe shprehjen pa komplekse te gjerave.

E keshtu nder bisedat ku tregonte per lidhjen ne moshe te re, ajo ka permendur se ish-burri e ka tradhetuar gjithmone vazhdimisht. Ne fillim ajo si shumica mbyllte njerin sy e njerin vesh e ne fund e mbylli fare, e la. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.E keshtu nder bisedat ku tregonte per lidhjen ne moshe te re, ajo ka permendur se ish-burri e ka tradhetuar gjithmone vazhdimisht. Ne fillim ajo si shumica mbyllte njerin sy e njerin vesh e ne fund e mbylli fare, e la. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.