Xhaxhai i Gresa Behlulit shpallet zyrtarisht ‘Hero i Kosovës’


Azem Behluli shpallet edhe zyrtarisht “Hero i Kosovës”.Këngëtarja e njohur shqiptare, Gresa Behluli, së bashku me familjen e saj sot kanë vizituar varrin e xhaxhait, Azem Behluli.I ndjeri tashmë është shpallur edhe zyrtarisht “Hero i Kosovës” për trimëri dhe sakrificë për lirinë e vendit.

“Xhaxhi im Azem Behluli- tani zyrtarisht u shpall “Hero i Kosoves” për trimëri dhe sakrifice për lirinë e Kosovës. Gjithmonë krenare!”, ka shkruar ajo pranë postimit në Instagram.“Xhaxhi im Azem Behluli- tani zyrtarisht u shpall “Hero i Kosoves” për trimëri dhe sakrifice për lirinë e Kosovës. Gjithmonë krenare!”, ka shkruar ajo pranë postimit në Instagram.