Xhavit Ukaj merret edhe me Mimoza Kusarin: “Hajt se edhe kësaj ia mbyllim gojën”


Xhavit Ukaj merret edhe me Mimoza Kusarin: “Hajt se edhe kësaj ia mbyllim gojën”Shefi i grupit të kuvendarëve të LDK-së në Prizren, Haziz Hodaj ka reaguar ndaj deputetes së VV-së, Mimoza Kusari – Lilajt.Hodaj e ka ofenduar atë në një postim në Facebook, duke quajtur të ndyrë dhe person me poshtërsi.E në postimin e tij, ka komentuar deputeti i LDK-së, Xhavit Ukaj, i cili ka shkruar se “Ajt se edhe ksaj ja mbyllim gojën”, përcjellë “Bota sot”.

Xhavit Ukaj merret edhe me Mimoza Kusarin: “Hajt se edhe kësaj ia mbyllim gojën”Shefi i grupit të kuvendarëve të LDK-së në Prizren, Haziz Hodaj ka reaguar ndaj deputetes së VV-së, Mimoza Kusari – Lilajt.Hodaj e ka ofenduar atë në një postim në Facebook, duke quajtur të ndyrë dhe person me poshtërsi.E në postimin e tij, ka komentuar deputeti i LDK-së, Xhavit Ukaj, i cili ka shkruar se “Ajt se edhe ksaj ja mbyllim gojën”, përcjellë “Bota sot”.