Vuçiq: “Ushtria e Serbis kur do të don mundet mu fut në Kosovë.”


Presidenti i Serbis, Aleksandër Vuçiq ka deklaruar se Ushtria e Serbis mundet me hy në Kosovë kur të don sipas dëshirës, sepse Kosova është toka e tyre dhe nuk e pyesin askend.“Kur dikush futet në shtepin e tij nuk e pyet askënd, ashtu edhe ushtria e Serbis nuk e pyet askend kur futet ne Kosovë sepse është toka e jonë.” – happeni happsirën e më p00shtme ndiqniii pamjeeet

Presidenti i Serbis, Aleksandër Vuçiq ka deklaruar se Ushtria e Serbis mundet me hy në Kosovë kur të don sipas dëshirës, sepse Kosova është toka e tyre dhe nuk e pyesin askend.“Kur dikush futet në shtepin e tij nuk e pyet askënd, ashtu edhe ushtria e Serbis nuk e pyet askend kur futet ne Kosovë sepse është toka e jonë.” – happeni happsirën e më p00shtme ndiqniii pamjeeet