Vuçiq para Gazetarëve SHBA e ka njohur Kosovën të Pavarur kush mund të pres që kjo Superfuqi ta ndryshoj Qëndrimin


Kush mund të presë që kjo s uperfuqi ta ndryshojë qëndrimin e vet, është naiv. SHBA e ka njohur Kosovën si të pavarur dhe nuk mendoj se është e mundur që të ndryshojë qëndirmin”, ka thënë Vuçiq para gazetarëve, transmeton Klan Kosova.“Nëse mendoni se ka një emër, një gjeni që mund të vijë në pushtet dhe ta ndryshojë vendimin e Amerikës, ma thuani atë emër që ta sjellim këtu menjëherë dhe ta zgjidh çështjen”. HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE