Vuçiçi çartet i drejtohet Kosovës: Pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton?


Presidenti i Serbise Aleksander Vuçiç çartet sot ne dekl.aratat e tij per Kosoven. Ai ka thene se pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton dhe i’u len pa vendbanim.Kete dekl.arate qe eshte shprehur Vuçiç e ka bere per arsye sepse ne Mitrovicen Veriore, te gjitha ushqimoret e serbeve, kan mbetur pa mal.lera te serbise. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Presidenti i Serbise Aleksander Vuçiç çartet sot ne dekl.aratat e tij per Kosoven. Ai ka thene se pak me dashtë veç boj me gishtë ka ju, menjëherë Rusia i’u rahaton dhe i’u len pa vendbanim.Kete dekl.arate qe eshte shprehur Vuçiç e ka bere per arsye sepse ne Mitrovicen Veriore, te gjitha ushqimoret e serbeve, kan mbetur pa mal.lera te serbise. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!