Vuçiç: E këndshme të njohësh pavarësinë e Kosovës, por jo, faleminderit!


Duke komentuar takimin e pritshëm të uashingtonit, Presidenti serb Aleksandar Vuçiç tha se pala kosovare nuk do flasë për ekonominë, siç është parathënë.“Nuk po shkojmë në piknik dhe nuk do kdetë biseda të lehta. Do të jetë e vështirë.Shqiptarët nuk do të flasin për ekonominë, ata nuk janë aspak të interesuar për këtë.

Nuk është problem për ne, por pyetja është se çfarë mund të na ofrojnë.Eshtë një ofertë e këndshme për të njohur pavarësinë e Kosovës, dhe për të marrë mbështetje për integrimin euro-atlantik, por jo, faleminderit.Dilni me diçka më serioze dhe diçka për të cilën mund t’i përgjigjemi”, tha Vuçiç.