Voto Petecionin: ‘A duhet Ramush Haradinaj ‘Trimi dhe Ushtari i shqipëtarëve të jet President i Kosovës’?


Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se do do ta mbështeste një kandidaturë të Ramush Haradinajt për president të Kosovës.Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se do do ta mbështeste një kandidaturë të Ramush Haradinajt për president të Kosovës.

Ai thotë se zgjedhja e presidentit është e pashmangshme, dhe se mund të kemi zgjedhje për president në tetor e më së largu në mars të vitit 2021. Ai tha se nuk do të ketë më president me zarfë, dhe se duhet që ai të zgjidhet nga kjo legjislaturë. / Ju ftojmë që ta hapni marketi’ngun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!