Vodhën kaq miliona Euro nga Komisioni Europjan por si dhanë popullit as 1 cent


Komisioni Evropian i ka ndarë 3 miliardë euro për të luftuar koronavirusin. Nga ky fond, Kosova do të përfitojë 100 milionë euro.Lajmin e ka konfirmuar zëvendëspresidenti i Komisionit Evropian, Vladis Dembrovskis

Shtete përfituese të propozimit 3 miliardësh të Komisionit Evropian për koronavirusin janë Shqipëria, Bosnja e Hercegovina, Gjerogjia, Jordania, Kosova, Moldavia, Mali i Zi, Tunizia, Maqedonia e Veriut dhe Ukraina, ka thënë ai. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive