(VlDEO) Kallashi tregon për shifrat dhe i shfaq emrat e këngëtarëve dhe politikanëve që e kanë ftuar për një natë!


Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë oferta të mira për të pasur lidhje me ta, me shku një natë, une i tregoj me emra ska dert sma nin prej askujt, tha Donjeta.Kallashi kap telefonin dhe i tregon të gjithë me emër mbiemër, me profilet e tyre të gjithë këngëtarët dhe politikanët shqiptarë.

Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë oferta të mira për të pasur lidhje me ta, me shku një natë, une i tregoj me emra ska dert sma nin prej askujt, tha Donjeta.Kallashi kap telefonin dhe i tregon të gjithë me emër mbiemër, me profilet e tyre të gjithë këngëtarët dhe politikanët shqiptarë.