Vjosa Osmani me parti të re, vjen mbështetja e madhe: “Votën time do ta keni, sytë”Këta janë deputetet qe do kalojn ne partine e saj!


Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, raportohet se së shpejti pritet të largohet nga Lidhje Demokratike e Kosovës (LDK), dhe të dalë me një parti të re.Vjosa Osmani me parti të re, vjen mbështetja e madhe: “Votën time do ta keni, sytë tek ju”. Këta janë deputetet qe do kalojn ne partine e saj!Lidhur me këtë, ka raportuar edhe gazeta “Bota sot”. E, Osmani në faqen e saj në Facebook ditën e djeshme ka publikuar një video me aktivitetet e saja gjatë kësaj kohë sa është në krye të Kuvendit happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii intervisteen e plotte

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, raportohet se së shpejti pritet të largohet nga Lidhje Demokratike e Kosovës (LDK), dhe të dalë me një parti të re.Vjosa Osmani me parti të re, vjen mbështetja e madhe: “Votën time do ta keni, sytë tek ju”. Këta janë deputetet qe do kalojn ne partine e saj!Lidhur me këtë, ka raportuar edhe gazeta “Bota sot”. E, Osmani në faqen e saj në Facebook ditën e djeshme ka publikuar një video me aktivitetet e saja gjatë kësaj kohë sa është në krye të Kuvendit happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii intervisteen e plotte