Vjosa Osmani ia kujton Hotit: Lista Srpska do të “l uftojë me Vuçiqin për Kosovën e Metohinë”

figure>


Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka reaguar pas një qëndrimi publik të Listës Serbe në të cilin thuhet se serbët në Kosovë do të respektojnë të gjitha masat e vendosura nga shtetit i Serbisë për parandalimin e pa ndemisë COVI D-19.
figure>

Osmani në një r eagim të sajin në twitter ka thënë se edhe nëse lihen anash masat për COVI D-19, një thirrje e tillë e Listës Serbe për mbështetjen e pozicioneve të Serbisë politikisht e diplomatikisht është një thirrje kundër sovranitetit dhe rendit kushtetues të Kosovës. “Me fjalët e tyre, ata do “mbështesin Vuçiqin në luftën e tij për Kosovën dhe Metohinë” ”, ka shkruar Osmani tutje .
figure>