Vjosa Osmani: Gjendja e jashtëzakonshme do të shpallet në këtë datë, bleni miell sa më shumë?


Kryeministri i vendit, Hoti tha se qeveria do të marrë masat e nevojshme për pandeminë, dhe nëse është e nevojshme do të shpallet edhe gjendja e jashtëzakonshme.

“Ligji për pandeminë nuk e zgjedh problemin, e vetmja zgjidhje nëse duhet të shkohet në ekstreme, është gjendja e jashtëzakonshme, MSH-ja është e detyruar që në baza ditore të sjellë raport.

Kryeministri i vendit, Hoti tha se qeveria do të marrë masat e nevojshme për pandeminë, dhe nëse është e nevojshme do të shpallet edhe gjendja e jashtëzakonshme.

“Ligji për pandeminë nuk e zgjedh problemin, e vetmja zgjidhje nëse duhet të shkohet në ekstreme, është gjendja e jashtëzakonshme, MSH-ja është e detyruar që në baza ditore të sjellë raport.