Vjosa Osmani: “Bashk me Albinin dorë për dore do e udhëheqim Kosovën nga kjo dit


Vjosa Osmani: “Bashk me Albinin dorë për dore do e udhëheqim Kosovën.” (VIDEO)Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani do të bashkohet me VV, pas largimit nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Vjosa u shpreh e gatshme ta udhëheq Kosovën së bashku me Albin Kurtin.për dore me Albinin do e mposhtim secilën parti dhe do e drejtojm shtetin e Kosovës.” Happenii happsirën e më p00shtme ndiqnii pamjeet

Vjosa Osmani: “Bashk me Albinin dorë për dore do e udhëheqim Kosovën.” (VIDEO)Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani do të bashkohet me VV, pas largimit nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Vjosa u shpreh e gatshme ta udhëheq Kosovën së bashku me Albin Kurtin.për dore me Albinin do e mposhtim secilën parti dhe do e drejtojm shtetin e Kosovës.” Happenii happsirën e më p00shtme ndiqnii pamjeet