Vjen Nje Lajm I Rende Per Kosoven


Bosnja dhe Hercegovina do të vazhdojë të mos e njohë shtetësinë e Kosovës.Kjo u konfirmua edhe njëherë sot në seancën e rregullt të Presidencës së këtij shteti.Anise anëtari kroat, Zheljko Komshiq dhe kryesuesi boshnjak Shefik Xhaferoviq votuan që Bosnja ta njeh Kosovën kjo nuk u aprovua. Kjo pasi kundër ishte anëtari serb i presidencës Millorad Dodik.

Bosnja dhe Hercegovina do të vazhdojë të mos e njohë shtetësinë e Kosovës.Kjo u konfirmua edhe njëherë sot në seancën e rregullt të Presidencës së këtij shteti.Anise anëtari kroat, Zheljko Komshiq dhe kryesuesi boshnjak Shefik Xhaferoviq votuan që Bosnja ta njeh Kosovën kjo nuk u aprovua. Kjo pasi kundër ishte anëtari serb i presidencës Millorad Dodik.