Vjen Lajmi I Mirë Për Shqiptarët: Nga Java E Ardhshme Do Lejohen Të…


Vjen Lajmi i mirë për Shqiptarët: Nga Java e ardhshme do lejohen të…. Ambasada Kosovare ne Gjermani u ka bere thirrje te gjithe qytetareve qe jane me pushime ne Kosove te kene kujdes ne kthim e te zbatojne udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Dhe ne njoftim thuhet se tashme testi per Covid-19 do te jete i detyrueshem per te gjithe ata qe kthehen nga Kosova per ne Gjermani. Por te mos harrojne perkujdesjen e e duarve, masken dhe distancen socialeDhe ne njoftim thuhet se tashme testi per Covid-19 do te jete i detyrueshem per te gjithe ata qe kthehen nga Kosova per ne Gjermani. Por te mos harrojne perkujdesjen e e duarve, masken dhe distancen sociale