Vjen lajmi i k’eq për Veselin, Haradi’najn e Limajn: “Askush nuk del me ta ne prot’esta – S’ka kush besim ne ta”


Partitë opozitare në Kosovë paralajmërojnë protesta.E lidhur me ketë, analisti politik, Petrit Zogaj, përmes një shkrimi në Facebook, ka thënë se PDK, AAK e NISMA përveç nëse përdorin metodat e kërcimit, se askush vullnetshëm nuk u del në protesta të thirrura nga këta të fundit.Zogajt është i mendimit se tashmë s’ka kush besim në ta, përpos, sipas tij, do struktura që jashtëligjshëm janë pasuruar në qeverisjet e tyre. do struktura që jashtëligjshëm janë pasuruar në qeverisjet e tyre.

Ja shkrimi i tij:PDK, AAK e NISMA pervec nese perdorin metodat e kercnimit, se askush vullnetshem nuk u del ne protesta te thirrun nga ta, cfaredoqofte arsyeja e qellimi. S’ka kush besim ne ta, pos do struktura qe jashteligjshem jane pasuru ne qeverisjet e tyre. E keto struktura, aktualisht jane nen panikun e vet.Keshtu qe, Qeveria Kurti mund te rrezikohet vetem nga kokefortesia e saj, nga mungesa e baahkerendimit te politikave me partnerin e saj, LDK dhe nga nje qasje e veshit te shurdhur ndaj kerkesave amerikane.