Vjen “Goditja” E Parë Për Albin Kurtin Nga Ganimete Musliu:”Ju Jeni Kryeministri I Parë Shqiptar Që Fëmijët Nuk Ju Flasin Shqip


Vjen “Goditja” E Parë Për Albin Kurtin nga Ganimete Musliu:”Ju Jeni Kryeministri i Parë Shqiptar Që Fëmijët Nuk Ju Flasin ShqipHap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ju kemi thënë kujdes kur prekni fëmijët e dikujt. Fëmijët e dikujt i keni etiketu. Mësohuni me këtë”, ka thënë Musliu.Kështu tha deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu:“A do të ofroni garancë shtetërore për us/h.tarët e UCK-së që po gj.ykohen në H.Jagë dhe cili është qëndrimi juaj për Gjyk.atën Speciale. A jeni i sigurt që keni të drejtë l igjërisht të zgjidheni kryeministër, sepse ju me pyetjen tuaj, tash e keni pasur të ndaluar të garonit për deputet. Ju po bëheni kryeministri i parë shqiptar që fëmijët nuk iu flasin shqip”, ka thënë Ganimete Musliu.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive