Visar Duriqi: ‘Ndërtimi i kësaj xhamie nisi nga Lavdrim Muhaxheri dhe është amanet i tij’


Visar Duriqi: ‘Ndërtimi i kësaj xhamie nisi nga Lavdrim Muhaxheri dhe është amanet i tij’Në emisionin T7 në pressing mes të ftuarve ishte edhe Visar Duriqi i cili akuzoi rëndë të gjithë ato që po përkrahin iden e ndërtimit të xhamisë në Prishtinë.Gjat intervistës ai u shpreh se Lavdrimi e kishte filluar këtë xhami si pasojë e pakënajqësis së ndërtimit të katedrales në Prishtinë.Prandaj, duke e pas parasysh këtë kjo punë do të arrijë në këtë pikë që do ta shini.

Visar Duriqi: ‘Ndërtimi i kësaj xhamie nisi nga Lavdrim Muhaxheri dhe është amanet i tij’Në emisionin T7 në pressing mes të ftuarve ishte edhe Visar Duriqi i cili akuzoi rëndë të gjithë ato që po përkrahin iden e ndërtimit të xhamisë në Prishtinë.Gjat intervistës ai u shpreh se Lavdrimi e kishte filluar këtë xhami si pasojë e pakënajqësis së ndërtimit të katedrales në Prishtinë.Prandaj, duke e pas parasysh këtë kjo punë do të arrijë në këtë pikë që do ta shini.