“Villat që i keni ble në shtetin zvicëran me vlerë milionëshe kam me ua qit në shesh“


Gazetarja nga Zvicra “selam“ politikanëve Kosovarë: Do t’ua publikoj bizneset që shpërlani para në Zvicër!Gazetare nga Zvicra, Dafina Eshrefi ka paralajmëruar se do të publikojë pasuritë e politikanëve kosovarë që sipas saj i kanë fituar me korr upsion në Kosovë.Gazetarja nga Kosova Dafina Eshrefi, që jeton në Zvicër dhe punon për mediumin më të madh atje, “Blick”, ka dhën një paralajmërim se shumë shpejt do të nis publikimin e pasurive të politikanëve kosovarë në median zvicerane, që sipas saj shpërlajnë para në Zvicër.

“Të gjitha pasurit që keni bërë me ha jni edhe në shtetin tim zvicëran! Të gjitha firmat që i keni kr ijuar në Zvicër me parat e vje dhura nga populli kam me ua qit në shesh! Firma me të cilat i shpërlani ha jnit e juaja!Villat që i keni ble në shtetin zvicëran me vlerë milionëshe kam me ua qit në shesh, me tjer fjalë në gazetat zvicërane.” ka paralajmëruar gazetarja.