Videoja Mallëngjyese E Një Mërgimtari Shqiptar Dedikuar Familjes, Merr Shpërndarje Të Madhe Në Rrje tet Sociale


Për ata që e kanë provuar, jeta në mërgim nuk është aspak e lehtë!Shpesh vësh tirë sitë që të vihen përball jetës, mund të shndërrohen në inspirim për të kënduar apo krijuar diçka.I tillë është rasti i një mërgimtari shqiptar jashtë vendit, i cili ka vendosur që m lle fin e tij ta shpreh në disa vargje të lira, shoqëruar nga një vijë melodike

Në një video që po qarkullon në rrj e tet sociale, djaloshi mërgimtar shqiptar shihet teksa me m ërzitje këndon për mallin ndaj familjarëve.Videoja në fjalë është përcjellë me komentet e shumta të shqiptarëve jashtë vendit, të cilët e kanë ndjerë më shumë se kushdo tjetër këtë interpretim.Vargjet që ai këndon janë të dedikuara të gjithë për nënën, familjen dhe ata që e njohën.