VIDEO Eksluzive / “Burri Im eshte Serb por eshte me i mir se ju shqiptaret qe svyni asgje


Këngëtarja Adelina Tahiri tregoi për jetën e saj qëkur u martua me avokatin Serjozha Markov.Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb.Adelina tha se kam luftuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e duaKëngëtarja Adelina Tahiri tregoi për jetën e saj qëkur u martua me avokatin Serjozha Markov.

Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb.Adelina tha se kam luftuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e duaKëngëtarja Adelina Tahiri tregoi për jetën e saj qëkur u martua me avokatin Serjozha Markov.Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb.Adelina tha se kam luftuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e dua