Video e rrallë: Këngë e valle në familjen e Adem Jasharit


Një video e rrallë është publikuar në rrjetin social Facebook, ku shfaqet familja e he roit legjendar të Kosovës, Adem Jashari.

Pu bliku në të shumtën e rasteve ka shikuar pamje të familjes me a rmë në dorë e duke lu ftuar, por këto pamje janë të rralla, për shkak se shfaqin momente gëzimi në familjen e he roit të Kosovës. Gjithsesi, festimet me ar më nuk kanë munguar as në familjen Jashari. Siç edhe shihet në video, data e incizimit të këtyre pamjeve te familja Jashari është 4 tetori i vitit 1995, kur në Kosovë mbizotëronte paqja e brishtë.

Përveç burrave duke kërcyer, shfaqen edhe anëtarët e tjerë të familjes. Gratë dhe fëmijët të cilët po qëndronin në shtëpi. Pamjet brenda familjes nuk janë të tëra që shfaqen në video, aty paraqiten edhe momentet e lu ftimeve her oike të familjes ndaj us htrisë serbe.