Video e rrallë e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit gjatë l’uftës


Video e rrallë e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit gjatë l’uftësIshin momente lu fte, por pamjet vizuele nuk munguan asnjëherë të pjesëtarëve të UÇK-së.Disa ish pjesëtarë të UÇK-së, kanë publikuar një video të rrallë gjatë kohës së lu ftës së ish komandantëve të kësaj elite, e që tashmë janë liderë shtetëror.

Bëhet fjalë për presidentin Hashim Thaçi dhe kryeparlamentarin Kadri Veselin. Të dy në uniformë të UÇK-së janë fi lmuar në një kohë dreke nga H.Morina.Së paku kjo video është publikuar për herë të parë dhe është e rrallë për opinionin./