Video E Mike Tysonit Duke Falur Namaz Është Bërë Virale Në Rrjetet Sociale


Tyson që së fundi po përgatitet për t’u rikthyer në ring në moshën 54-vjeçare është bërë viral në rrjetet sociale. Ai është parë duke falur namaz së bashku me dy shokë të tij. Kjo tregon se Tyson është praktikues i fesë islame. Kjo video është parë mbi 1 milionë herë dhe po komentohet me të madhe në rrjetet sociale.

Video ka qen e publikuar ne twiter ne profilin e Badou Jack, apo Badou Johannes Gabriel Jack bokseri profesional nga Suedija me pseudonimin The Ripper. Prindërit e Badou janë miks nacionalitete, babai ështe nga Gamibia ndërsa nëna Suedeze. Ai është rritur në frymën islame nga babai ndërsa sot jeton në Las Vegas Nevada ku edhe shoqërohet me ish Kampionin botëror të kategorisë së rëndë.