VIDEO/ Dhëndri Ner.Vozohet Me Nusen E Tij Në Dasëm


Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin e pa kën ds hëm por qesha rak në një dasmë. Videoja, tregon momentin kur dhëndri dhe nusja shijojnë tortën e dasmës, duke i dhënë njëri-tjetrit nga një copë.I ner voz uar nga gjesti i nuses, e cila bën sha ka me të duke mos ia dhënë copën e tortës, dhëndri nuk e du ron nusen dhe ner voz ohet fo rt. Kjo video do t’ju bëjë të qeshni me lot. Shikojeni:kliko ketu per ta pare videon do cmendeni

Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin e pa kën ds hëm por qesha rak në një dasmë. Videoja, tregon momentin kur dhëndri dhe nusja shijojnë tortën e dasmës, duke i dhënë njëri-tjetrit nga një copë.I ner voz uar nga gjesti i nuses, e cila bën sha ka me të duke mos ia dhënë copën e tortës, dhëndri nuk e du ron nusen dhe ner voz ohet fo rt. Kjo video do t’ju bëjë të qeshni me lot. Shikojeni:kliko ketu per ta pare videon do cmendeni