VIDEO/ “Çmendet” moti në Kosovë ne mes të verës, stuhia dhe era e fortë shkaktojë shumë dëme


Erërat e fuqishme të shoqëruara me reshje shiu kanë shkaktuar dëme të mëdha në disa nga Komunat e Kosovës.Situata meterologjike është rënduar mbrëmjen e sotme në Kosovë. Një stuhi e fortë ka përfshirë të gjithë Kosovën ku ka pasur dhe rënie temperaturash.Reshjet e dendura të shiut ka pasur më shumë në disa komuna të vendit, ku stuhitë e forta kanë errësuar vendin. Po ashtu në një video të publikuar shihet në vend ka pasur dhe shumë erëra të forta.

Erërat e fuqishme të shoqëruara me reshje shiu kanë shkaktuar dëme të mëdha në disa nga Komunat e Kosovës.Situata meterologjike është rënduar mbrëmjen e sotme në Kosovë. Një stuhi e fortë ka përfshirë të gjithë Kosovën ku ka pasur dhe rënie temperaturash.Reshjet e dendura të shiut ka pasur më shumë në disa komuna të vendit, ku stuhitë e forta kanë errësuar vendin. Po ashtu në një video të publikuar shihet në vend ka pasur dhe shumë erëra të forta.