Video/ Beona Qeretit i ndodh e papritura, rrëz ohet mes rrugës


Bleona Qereti së fundmi ka realizuar një set fotografish në rrugët e Amerikës. Gjatë xhirimeve asaj i ka ndodhur një e papritur. Duke ecur, këngëtarja ka rrëshkitur dhe është rrëzuar në trotuar.Ajo shihet pa reçipeta, vetëm me një rrjetë në trup dhe mbathje. Sipër ka veshur një xhaketë dhe në këmbë një palë çizme të bardha me taka.Çizmet e saj kanë rrëshkitur dhe Bleona u rrëzua. Këtë moment ajo vetë e ka publikuar në “Instagram” dhe shkruan:“Plagosje ne krye te detyres” Ndiqni videon e plotë për më tepër!

Bleona Qereti së fundmi ka realizuar një set fotografish në rrugët e Amerikës. Gjatë xhirimeve asaj i ka ndodhur një e papritur. Duke ecur, këngëtarja ka rrëshkitur dhe është rrëzuar në trotuar.Ajo shihet pa reçipeta, vetëm me një rrjetë në trup dhe mbathje. Sipër ka veshur një xhaketë dhe në këmbë një palë çizme të bardha me taka.Çizmet e saj kanë rrëshkitur dhe Bleona u rrëzua. Këtë moment ajo vetë e ka publikuar në “Instagram” dhe shkruan:“Plagosje ne krye te detyres” Ndiqni videon e plotë për më tepër!