(Video) A besoni se ekziston Zoti? Pasi ta shikon se si shpëton djali 2 vjeç që e mori lumi do bindeni: Mrekullia ndodh!


(Video) A besoni se ekziston Zoti? Pasi ta shikon se si shpëton djali 2 vjeç që e mori lumi do bindeni: Mrekullia ndodh!Djali dy vjeçar u rrë mbye në ujë. Pa pasur fri kë nga rryma e ujit, djali qëndronte në mënyrë të qëndrueshme mes rrjedhjes së f ortë të ujit.
I ncidenti është i Madhya Pradesh ku ky djalë u bllo kua në ujë duke luajtur në bregun e lumit.

Duke parë guximin e fshatarëve të djalit, gjithashtu rifitojnë shpresën për ta shpëtuar atë.Kjo video te jep shprese se Zoti ekzistion dhe se ben mire. Shikoni videon:Duke parë guximin e fshatarëve të djalit, gjithashtu rifitojnë shpresën për ta shpëtuar atë.Kjo video te jep shprese se Zoti ekzistion dhe se ben mire. Shikoni videon: