VIdE O/ Shumë emociouse: Pas 31 vit eve takohen nënë e birë, mbajini lotët nëse mundeni!


Kjo nënë e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh bur/gim në Siri. Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë. Nëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar. Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falënderoj Zotin që të pashë para se të vd/es”. Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”.

Kjo nënë e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh bur/gim në Siri. Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë. Nëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar. Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falënderoj Zotin që të pashë para se të vd/es”. Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”.