Vetëm 11 ditësh dhe me dhëmbë? ‘Zbulohet’ e vërteta e videos që po ‘çmend’ rrjetin (Video)


Vetëm 11 ditësh dhe goja e foshnjes është e mbushur plot me dhëmbë, apo… Kur bebet i marrin në dorë baballarët, ndodhin situata nga më të paptirutat dhe më komiket. Kjo është e vërteta e videos që po “çmend” rrjetet sociale. Ai ka filmuar djalin e tij me një nga filtrat e shumtë që ofrohen nga disa aplikacione. Rezultatet? Shikojeni vetë dhe do qeshni me lot.

Vetëm 11 ditësh dhe goja e foshnjes është e mbushur plot me dhëmbë, apo… Kur bebet i marrin në dorë baballarët, ndodhin situata nga më të paptirutat dhe më komiket. Kjo është e vërteta e videos që po “çmend” rrjetet sociale. Ai ka filmuar djalin e tij me një nga filtrat e shumtë që ofrohen nga disa aplikacione. Rezultatet? Shikojeni vetë dhe do qeshni me lot.