Veshur në bikine dhe e shtrirë në jaht, Gjyste Vulaj xhiron trupin nga afër


Këngëtarja, Gjyste Vulaj ka nisur pushimet në Budva tash e disa ditë. Ajo edhe pse 43 vjeçare shihet se ka një fizikë të formësuar dhe nuk heziton ta shfaq në publik, shkruan portali GazetaBlic.Në postimet e saj, Gjyste Vulaj shfaqet edhe provokative. Së fundi, ka publikuar një video në Instagram e cila shihet e shtrirë në jahtin luksoz veshur në bikine.

Këngëtarja, Gjyste Vulaj ka nisur pushimet në Budva tash e disa ditë. Ajo edhe pse 43 vjeçare shihet se ka një fizikë të formësuar dhe nuk heziton ta shfaq në publik, shkruan portali GazetaBlic.Në postimet e saj, Gjyste Vulaj shfaqet edhe provokative. Së fundi, ka publikuar një video në Instagram e cila shihet e shtrirë në jahtin luksoz veshur në bikine.Ajo ka xhiruar trupin nga afër nga fillimi deri në fund ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo pamjen