Veseli: “Nëse unë behëm kryeminister, 300 mijë vende të punës.”


Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli u shpreh se vendi duhet patjetër të shkoj në zgjedhje. Gjithashtu ai premtoj se nese behet kryeminister Kosova do te behet si nje vend europian.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimiNese une behem kryeminister ju premtoj 300 mije vende te punes qysh në muajin e parë, do të behemi sikur shtet perendimore.”

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli u shpreh se vendi duhet patjetër të shkoj në zgjedhje. Gjithashtu ai premtoj se nese behet kryeminister Kosova do te behet si nje vend europian.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimiNese une behem kryeminister ju premtoj 300 mije vende te punes qysh në muajin e parë, do të behemi sikur shtet perendimore.”