Veseli: Nëse bëhem kryeministër Albini dhe gjithë ata që po vjedhin brenda 24 orëve prapa grilave


Veseli: Gratë që lindin fëmijën e tretë dhe të katërt përfitojnë 1000-1500 euroFamilja luan një rol te rëndësishëm fuqizimi. Me politikat tona ne do të stimulojmë lindjen e fëmijëve të tretë me 1000 euro, fëmijën e katërt me 1500 euro.Për aq sa familjet që kanë tre fëmijë kanë me pas subvencionimin e kredisë 30% për tre fëmijë, katër fëmijë e tutje do ta kenë ” kete gje do ta bej vetem une thot Veseli ja dhe video / ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Veseli: Gratë që lindin fëmijën e tretë dhe të katërt përfitojnë 1000-1500 euroFamilja luan një rol te rëndësishëm fuqizimi. Me politikat tona ne do të stimulojmë lindjen e fëmijëve të tretë me 1000 euro, fëmijën e katërt me 1500 euro.Për aq sa familjet që kanë tre fëmijë kanë me pas subvencionimin e kredisë 30% për tre fëmijë, katër fëmijë e tutje do ta kenë ” kete gje do ta bej vetem une thot Veseli ja dhe video / ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!