Vde’s Valentina Ibrahimi, 24 Vjeçarja E Cila Ishte Diagnostifikuar Me Semu’ndjen E Leu’kemis Akute


Vde’s Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagno’stifikuar me semu’ndjen e Leu’kemis Akute Vdes Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagno’stifikuar me semu’ndjen e Leu’kemis Ak’ute. Ngushëllime familjes, të afërmve dhe gjithë atyre që e njohën e ndihmuan aq shumë për grumbullimin e parave për shërimin e saj. Anulohen të gjitha aktivitetet e parapara!

Vde’s Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagno’stifikuar me semu’ndjen e Leu’kemis Akute Vdes Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagno’stifikuar me semu’ndjen e Leu’kemis Ak’ute. Ngushëllime familjes, të afërmve dhe gjithë atyre që e njohën e ndihmuan aq shumë për grumbullimin e parave për shërimin e saj. Anulohen të gjitha aktivitetet e parapara!