Vazhdojnë vizitat nga Thaçi, mbrëmë në shtëpinë e Kadriu Veselit / Vëllait të gja.kut të l.uftës..

figure>


Statusi i plotë nga Hashim Thaçi Mbrëmë, me bacën Fazli dhe nënën Ajshe, në shtëpinë e Kadriut, vëllait të gj akut të l uftës. HTH Statusi i plotë nga Hashim Thaçi. Mbrëmë, me bacën Fazli dhe nënën Ajshe, në shtëpinë e Kadriut, vëllait të gj akut të l uftës. Hap videon e meposhtme dhe vazhdo artikullin e plote
figure>

Statusi i plotë nga Hashim Thaçi Mbrëmë, me bacën Fazli dhe nënën Ajshe, në shtëpinë e Kadriut, vëllait të gj akut të l uftës. HTH Statusi i plotë nga Hashim Thaçi. Mbrëmë, me bacën Fazli dhe nënën Ajshe, në shtëpinë e Kadriut, vëllait të gj akut të l uftës. Hap videon e meposhtme dhe vazhdo artikullin e plote
figure>